групажен транспорт

Групажен транспорт в България и ЕС – ние предлагаме транспорт по много релации в различни дни.

На вниманието на колегите: Групажните превози са с различна от обичайната честота, заради пътните блокади и периодичното обявяване на карантина  (локдаун) в страните заради пандемията от Covid 19. Свържете се с нашите консултанти, за подробности.

Предлагаме богата палитра от транспортни услуги, като транспорт на автомобили до България. Най-новата ни услуга е групажни превози.

Групажен транспорт между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:

Групаж от Германия Групаж към Германия
Групаж към Нидерландия Групаж от Нидерландия
Групаж към Белгия Групаж от Белгия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за групажи по всички изброени направления.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.

Групажен транспорт

Предлагаме групажен транспорт единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

групажен транспорт

групажен транспорт

Транспортната услуга е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.

Ако имате нужда от транспорт на безопасен товар, то kstrucks.bg е на ваше разположение. Предлагаме регулярни групажни транспортни услуги от Германия до България, както и по други европейски направления.

Оперираме с камиони, с които извършваме транспорт на групажен принцип от Холандия (Нидерландия), Испания, Белгия. Всички товари се доставят до желаната от Вас точка в България.

Транспорт на автомобили

Предлагаме превоз на леки и товарни автомобили от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия) до всички населени места в България.

От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превоз на леки автомобили, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Вижте страница с цени, за да се запознаете с цената на услугата по най-често поръчваните направления.


Имате ли нужда от поддръжка на сайт?

2 thoughts on “Групажен транспорт през 2021 година

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.