групажен транспорт

Групажен транспорт в България, ЕС, Швейцария и Великобритания (Англия). Предлагаме разумни цени и сигурни доставки в уговорения срок.

Имаме групажни линии до градове в Германия и Нидерландия, като се извършват курсове и до Белгия. Доставяме групажни товари в централна Европа, по трасето на линиите към Германия и Нидерландия. Извършат се групажни превози и до Великобритания, Швейцария, Унгария, Чехия и Словакия, Румъния, Гърция.

Превозите са с различна честота, заради особената икономическа обстановка, както и здравните блокади по пътищата заради пандемията от Covid 19.

групажен транспорт

групажен транспорт

По същество групажният транспорт е групиране на разнородни товарни патки, за превозването им заедно. Пример за групиране е когато заедно пътуват пералня, евро палет с обувки, бюро, принтери, книги и други стоки.

Предлагаме изгодни цени за групажен транспорт между България и Гърция – свържете се с нас, за да получите актуални цени.

Извършваме групажни превози между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:

Транспорт от Германия Ттранспорт към Германия
Транспорт към Нидерландия Транспорт от Нидерландия
Транспорт към Белгия Транспорт от Белгия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за групажи по всички изброени направления.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.

Предлагаме групажни превози единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари от нас.

Транспортната услуга е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.

Ако имате нужда от транспорт на безопасен товар, то kstrucks.bg е на ваше разположение. Предлагаме регулярни групажни транспортни услуги от Германия до България, както и по други европейски направления.

Оперираме с камиони, с които извършваме транспорт на групажен принцип от Холандия (Нидерландия), Испания, Белгия. Всички товари се доставят до желаната от Вас точка в България.

5 thoughts on “Групажен транспорт

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.