транспорт на коли

Предлагаме Транспорт на коли между България и Германия на цени които ще ви изненадат приятно. Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни.

Транспорт на коли от България до Германия, както и транспорт на колите от Германия до България, предлагаме от “КС ТЛ”. Стараем се да предоставим и цени, които да ви удовлетворят, но не винаги успяваме.

Цените на горивата в Европа са динамични, както и пътните такси. Ние зависим от всички тези фактори. Едно отклонение от маршрутите с 50-100 километра може и да е малко, но е свързано с големи разходи, когато се прави от камион натоварен с автомобили. Това оскъпява и нашия транспорт.

Транспорт на коли

Какво трябва да знаете за услугата ни за транспорт на коли? Ние извършваме транспортна услуга на коли както от България към ЕС (например Германия), така и от страните от общността към България.

Обикновено транспорт на коли от България към страни от ЕС е услуга, която предоставяме на фирми, превозващи част от автопарка си при командировки. Ние сме надежден партньор, като при някои обстоятелства можем да предоставим атрактивни условия и отстъпки за редовни клиенти.

Свържете се с нас, за да получите условия и атрактивни отстъпки, за редовни превози.

Транспорт на коли до Германия от България

Транспорта на коли от Германия до България (всяка точка в страната) е основна услуга. Ние превозваме коли от почти всички селища в Германия при наличие на техническа възможност. Имайте предвид, че транспорта до вашето селище може да оскъпи чувствително транспорта в рамките на България. Представяме възможност да получите автомобила си и в по-голям град.

Транспорт на коли от Германия до Българя

Транспорт на коли от Германия до България на конкурентни цени, с ясни условия. Ние можем да извършим доставката във възможно най-скъсени срокове.

За да получите възможно най-добрата услуга, моля посетете нашата страница за транспорт на коли до България.

транспорт на коли

транспорт на коли

Не е тайна за никого, че производителите на много продукти са с различно качество в източна и западна Европа. Автомобилите не са изключение и много хора избират немското качество. Добрата сервизна грижа за употребяваните автомобили в Германия е допълнителен стимул за покупка на немски автомобил.

 

Покупката на кола от Германия е вече нещо нормално за мнозина у нас. На практика от там се внасят автомобили с добра сервизна история от държавите известни с добрата грижа за колите. Германия е добър пример в това отношение.

Част от предоставените снимки са от фирма за професионална фотография, а този сайт използва услугите на фирма за поддръжка на сайт.

11 thoughts on “Транспорт на коли между България и Германия

  1. I like the valuable info you provide in your articles. I’ll bookmark your blog and check again here regularly. I am quite certain I’ll learn plenty of new stuff right here! Good luck for the next! Tersina Erskine Mastat

  2. Es ist in Wirklichkeit eine nette und nützliche Information. Ich bin zufrieden, dass Sie uns diese nützlichen Informationen gerade mitgeteilt haben. Bitte halten Sie uns so auf dem Laufenden. Danke für das Teilen. Alyss Briggs Kathryn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.