превоз на коли

Превоз на коли от България до Германия и обратно. Ние извършаваме редовни курсове по маршрута от България до Германия + Германия до България.

Предлагаме превоз на коли от западна Европа до всята точка в България. Превоз на коли до България от Западна Европа. Платформата kstrucks.bg предлага превоз на леки и товарни коли от Германия, Белгия, Нидерландия и Италия до всички населени места в България.

Превоз на коли от Западна Европа до България

Гарантираме коректност и добри цени. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас. Винаги коректност и изгодни цени за превоз на коли, бусове или камиони.

Превоз на коли от Германия до България

Предлагаме регулярен превоз на коли от Германия до България на изгодни цени. Защо да поръчате при нас?

превоз на коли

превоз на коли

Ние извършваме превози на коли от Германия както за частни клиенти с един автомобил, така и за фирма, които превозват 3-5-7 или повече автомобила.

Защо да поръчаме превоз на коли от Германия до България на разумна цена. Извършваме превоз от всички части на Германия с платформа за транспортиране на колите.

От всяка точка на Германия до всяка точка в България

Автомобилите се превозват при максимална сигурност и се доставят от адресите в Германия до заявените от Вас адреси в България.

Защо мнозина избират покупка на коли от Германия?

Превоз на коли

Коли от Германия

Колите от Холандия, както и тези от Германия са експлоатирани при по-добри пътни условия от тези в България (всички ежедневно се сблъскваме с дупките по нашите пътища), което предполага, че са с много по-добро състояние на ходовата част.

Известно е, че колите в Холандия се ремонтират с по-качествени (обикновено оригинални или с високо качество) резервни части, а у нас се правят често компромиси.

Нашите партньори предлагат и чудесни цени за монтажи на гаражни врати в цялата страна.

Това предполага, че покупката на колите от Холандия е предпоставка за по-високо качество на поръчания от Вас автомобил. Вижте повече за услугата ни за внос на коли до България.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.