транспорт на автомобили
Транспорт на автомобили от Швейцария до България с “КС Транспорт и Логистика”. Ние предлагаме редовни превози по релацията Швейцария-България и обратно.
Можете да ни поверите транспорта на своя автомобил или автомобили и ще получите добра цена. За подробности се свържете с нас по телефона или попълнете контактната форма.

Какво е нужно да се попълни в контактната форма за транспорт на автомобили?

Моля попълните всички полета, като най-важните са малката и моделът автомобил (за да сме наясно с тежестта и размрите), началната и крайната точка (с пощенски кодове на населеното място в чужбина), състоянието на автомобилът.

Ние от своя страна ще се свържем с Вас възможно най-скоро, за да уточним подробностите. Ще положим усилия, да получите конкурентна цена.

Цена за транспорт на автомобили

Цената за транспорт на автомобили до България зависи от километрите от точката на товарене до точката за доставката и.

Ние предлагаме транспорт на автомобили от Швейцария до България на разумни цени. Свържете се с нас, за да получите актуална цена.

Транспорт на автомобили до България от Швейцария

транспорт на автомобили

транспорт на автомобили

Търсите изгодна цена за транспорт на автомобилът си с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион. Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.


 

“КС Транспорт и Логистика” и “Да Логистика груп” са партньори за транспорт на автомобили в България и ЕС.

превоз на коли

Наши партньори осигуряват услуга за поддръжка на сайт на разумни цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.