транспорт на коли от Италия

Автомобили от Италия на добри цени със сигурен транспорт. Извършваме транспорт и в двете посоки от Италия до България и обратно на добри цени.

Извършваме транспорт на автомобили – леки и лекотоварарни в голяма част от Европейския съюз. При нас можете да получите добри цени, за транспорт на автомобили от Италия до България.

Извършваме транспорт и от България до Италия на конкурентни цени и с максимално скъсени срокове, когато имаме такава възможност.

Транспорт на автомобили от Италия

Коли от Италия

автомобили от Италия

Автомобилите от Италия се превозват до България с подходящ автовоз. Бърз транспрот на автомобили от Италия до всяко селище в България на конкуретни цени.

Нашата гаранция е, че автомобилите се превозват при максимална сигурност и се доставят от адресите в Италия до заявените от Вас адреси в България.

А защо да изберете автомобили, които са карани в Италия?

Всенесените от Италия автомобили се експлоатирани при по-добри пътни условия от тези в България, а това означава, че са с ходовата част в по-добро състояние от тези експлоатирани по нашата пътна мрежа.

Транспорт на автомобили до Италия

Предлагаме транспорт на автомобили в двете посоки – при нас може да поръчате превоз на вашия автомобил или автомобили. Извършваме транспорт на конкуретни цени в двете посоки. Товарим от всяко селище в България и превозваме до всяко селище в Италия.

  Информация за товара, моля попълнете

  Ако имате катастрофирал автомобил, моля изпратете снимки на автомобила и опишете повредата. Важно е да знаем дали има течове на масло или гориво!

  Моля решете уравнението - времето за попълване на запитването е 10 минути:
  Решете уравнението + 51 = 53

  Групажен транспорт до Италия

  Транспортната услуга е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.

  Предлагаме изгоден групажен транспорт до Италия на конкурентни цени.

  Групажен транспорт от Италия

  Групажен транспорт от Италия до България на конкурентни цени. Ако имате нужда от транспорт на безопасен товар, то kstrucks.bg е на ваше разположение.

  Оперираме с камиони, с които извършваме транспорт на групажен принцип.  Всички товари се доставят до желаната от Вас точка в България.

  Нашите партньори предлагат гаражни врати за всеки дом на приятелски цени, защото правейки бизнес, ние ставаме приятели.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.