Коли от Белгия до България на конкеретни цени. Ние извършваме редовен транспорт на с платформи за коли от Западна Европа до Бълария.

Търсите изгодни цени за транспорт на коли от Белгия до България? Ние предлагаме сигурен транспорт с платформи за автомобили, редовна линия и разумни цени.

Кое прави автомобилите от Западна Европа и в частност автомобилите от Белгия предпочитани на българския пазар?

Колите от Белгия са с ясен произход, сервизна история на ниво и са карани по пътна мрежа, която е насравнима с българската.

Коли от Белгия

Коли от Белгия

Превоз на коли до България от Западна Европа. Платформата kstrucks.bg предлага превоз на леки и товарни коли от Германия, Белгия,Нидерландия и Италия до всички населени места в България.

Гарантираме коректност и добри цени. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Информация за товара, моля попълнете

Ако имате катастрофирал автомобил, моля изпратете снимки на автомобила и опишете повредата. Важно е да знаем дали има течове на масло или гориво!

Моля решете уравнението - времето за попълване на запитването е 10 минути:
Решете уравнението 8 + 2 =

Наши партньори предлагата услугата сватбен фотограф в град София.

Цената за превоз на коли до България зависи от километрите от точката, от която ще бъде натоварена колата до точката за доставката и.

Предлагаме извършване на сложен транспорт – няколко автомобила, микробуса, камиона, кабини, части и други. Транспортираме на конкурентни цени нови и употребявани автомобили.

Работим с юридически и физически лица. За обеми предлагаме конкурентни цени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.