коли от Франция

Коли от Франция до България на разумни цени от “КС Транспорт и Логистика”. Ние извършваме превоз на автомобили от Франция до България.

Коли от Франция до всяко населено място в България

Избрахте ли своята кола от Франция? Ние ще я доставим за Вас – попълнете формата за запитване, ще се свържем с Вас за оферта.

Имате ли коли за превоз до България от Франция? Ние предлагаме изгодни цени за превоз на коли от Франция до всички селища в България. Попълнете контактната форма по-долу, за да получите нашата оферта.

Коли от Франция

коли от Франция

коли от Франция

Ппредлагаме транспортирането на вашия автомобил, бус и камион. Извършваме на сложен транспорт – няколко автомобила, микробуса, камиона, кабини, части и други. Транспортираме на конкурентни цени нови и употребявани автомобили.

Работим с юридически и физически лица. За обеми предлагаме конкурентни цени.

  Информация за товара, моля попълнете

  Ако имате катастрофирал автомобил, моля изпратете снимки на автомобила и опишете повредата. Важно е да знаем дали има течове на масло или гориво!

  Моля решете уравнението - времето за попълване на запитването е 10 минути:
  Решете уравнението − 4 = 4

  Правите ремонт и имате нужда от гаражни врати в София? Свържете се с нашите партньори, за да получите най-добра цена.

  Търсите изгодна цена за внос на коли с автовоз до България? Ако отправната точка е Франция, Австрия, Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. Осигуряваме конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.