платформа за кола

Транспорт на коли от Италия до България с платформа. Превозваме коли от Италия да всяко селище в България. Превоз на коли с платформа до Италия на добри цени.

Извършваме транспортни услуги за коли от Италия – в движение и повредени на добри цени. Предлагаме както собствен транспорт, така и с колеги на разумни цени.

Защо да изберете автомобил от Италия?

транспорт на коли от Италия

транспорт на коли от Италия

Всички знаем, че Италия е сравнително близо до България, а това прави транспортните разходи разумни. Цената за превоз на коли от Италия е много по-ниска от превоза от Холандия например.

Колите в Италия се експлоатирани при по-добри пътни условия от тези в България. Всичко това означава, че колите от Италия имат добро общо състояние, за ова са предпочитани и се извършва внос на коли до България.

Коли от Италия – бързи доставки

Редовните превози на автомобили от Италия до България гарантира редовни доставки, така че да планирате спокойно.

Ние осигуряваме редовен транспорт с платформа, за доставка на колите

Транспорт с платформа

Транспорт с платформа на автомобили до всяко населено място в България, от kstrucks.bg.

Разполагаме със собствена платформа и извършваме редовни курсове към страната. Предлагаме превоз на леки и товарни автомобили от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия) до всички населени места в България.

От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превоз на леки автомобили, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Вижте страница с цени, за да се запознаете с цената на услугата по най-често поръчваните направления.

Гаражни врати в София на изгодни цени, от наш партньор.

ърсите изгодна цена за превоз на автомобили с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион.Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.