транспорт на коли от Италия

Транспорт на коли от Италия – редовни рейсове на камиони от цялата страна. Конкурентни цени и редовни доставки до България с “КС”.

Превоз на автомобили от Италия до България – изберете нашата услуга за транспорт на коли от Италия. Бърз транспорт на автомобили от Италия до всяко селище в България на конкуренти цени.

Нашата гаранция е, че автомобилите се превозват при максимална сигурност и се доставят от адресите в Италия до заявените от Вас адреси в България.

Защо да изберете ни за транспорт на коли от Италия?

Италия е сравнително близо до България и транспортните разходи са много по-ниски от автомобилите, които се внасят от Холандия или други северни страни.

транспорт на коли от Италия

транспорт на коли от Италия

Ние сме предпочитан партньор, когато се нуждаете от транспорт на коли от Италия до България. Разполагаме с камиони, които

Внесените от Италия автомобили се експлоатирани при по-добри пътни условия от тези в България, а това означава, че са с ходовата част в по-добро състояние от тези експлоатирани по нашата пътна мрежа. Вие избирате, а ние се занимаваме с транспорта на колите от Италия до България.

Всичко това означава, че колите от Италия имат добро общо състояние, а ние се грижим за вноса на вашия автомобил в България. Изберете нас, за внос на коли до България.


Нашата фирма използва услугите на “Орион М”, за доставка на гаражни врати в София и цялата страна.

Групажен транспорт

Предлагаме богата палитра от транспортни услуги, като транспорт на автомобили до България. Най-новата ни услуга е групажни превози.

Извършваме групажни превози между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:

Групажен транспорт от Германия Групажен транспорт към Германия
Групажен транспорт към Нидерландия Групажен транспорт от Нидерландия
Групажен транспорт към Белгия Групажен транспорт от Белгия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за групажи по всички изброени направления.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.

Предлагаме групажи единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.