Платформа за кола до България

Коли от Германия транспортирани с платформа, на достъпна цена. Извършваме транспорт на коли от цяла Германия до всяко селище в България.

превоз на коли с платформа

транспорт на коли от Германия

Покупката на кола от Германия е вече нещо нормално за мнозина у нас. На практика от там се внасят автомобили с добра сервизна история от държавите известни с добрата грижа за колите. Германия е добър пример в това отношение.

Имате ли собствен гараж? Вижте предложенията за гаражни врати на нашите партньори от "Орион М", за да охранявате своята нова придобивка.

Коли от Германия транспортирани с платформа, на достъпна цена. Извършваме транспорт на кола от цяла Германия до всяко селище в България.

Коли от Германия - защо да изберем това?

Предлагаме превоз на автомобили от Германия до България на разумна цена. Извършваме превоз от всички части на Германия с платформа за транспортиране на колите.

Автомобилите се превозват при максимална сигурност и се доставят от адресите в Германия до заявените от Вас адреси в България.

Колите от Германия са експлоатирани при по-добри пътни условия от тези в България (всички ежедневно се сблъскваме с дупките по нашите пътища), което предполага, че са с много по-добро състояние на ходовата част.

Известно е, че колите в Германия се ремонтират с по-качествени (обикновено оригинални или с високо качество) резервни части, а у нас се правят често компромиси.

Вижте повече за коли в Германия и как да сме ви полезни.

Поръчки на автомобили

При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион, който ние да закупим от ваше име Германия или Нидерландия, а ние да организираме транспорта до България.

Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

Извършваме транспорт на автомобили до България по поръчка на клиенти. Предлагаме пълен набор от услуги:

  • покупка на автомобил по поръчка на клиент;
  • превоз на закупения автомобил до всяка точка на България;
  • транспорт на товарни автомобили и камиони с наш шофьор до България;
1

Групажен транспорт от и до Германия

Групажен транспорт от и до Германия през цялата година на разумни цени. Изберете регулярните превози до и от Германия с групажните ни линии.   Предлагаме регулярен групажен транспорт от Германия до България,Read More...
0

Превоз на коли с платформа през 2021 година

Превоз на коли с платформа през 2021 година ще остане предпочитания начин, за внос на употребявани и нови автомобили в България. Превоз на коли с платформа и до всяко населено място вRead More...
0

Групажен транспорт Румъния

Групажен транспорт от и към Румъния с редовна групажна линия от София до Букурещ. Групажен транспорт Румъния Когато се нуждаете от регулярна или екстресна доставка на товари до Румъния, ние от kstrucks.bgRead More...
0

Превоз на коли през 2021 година

Превоз на коли през 2021 ще претърпи някои изменения като услуга, спрямо предходните. Какви са те? Промените не касаят директно самите превози, а пазара на автомобили у нас. Очаква се през лятотоRead More...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.