транспорт на коли от Италия

kstrucks.bg предлага превоз на автомобили с платформа от България до различни точки в ЕС,  както и транспорт от ЕС до България.

превоз на автомобили цена

превоз на автомобили цена

Когато имате нужда от транспорт на автомобил или група автомобили от България до точка в ЕС, за където пътувате, ние сме на ваше разположение. Предлагаме и транспорт с платформа в обратната посока - към България.

Свържете се с нас, за да получите цена, за транспорта на вашия автомобил или автомобили. Предлагаме добри цени, за транспорт на група автомобили.

Превоз с платформи за автомобили до България

Търсите изгодна цена за превоз на автомобили с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобили.

При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион.Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

За да получите цена, моля изпратете ни възможно най-много данни:

  • размери и тегло на превозвания автомобил;
  • точната точка на товарене, както и тази за разтоварване;
  • има ли фиксирана дата за транспорта или има времеви толеранс.

kstrucks.bg е българска платформа, която е специализирана в превоз на леки и товарни автомобили от страни в Западна Европа до България. Извършваме транспорт от Германия, Белгия, Нидерландия до България.

1

Групажен транспорт от и до Германия

Групажен транспорт от и до Германия през цялата година на разумни цени. Изберете регулярните превози до и от Германия с групажните ни линии.   Предлагаме регулярен групажен транспорт от Германия до България,Read More...
0

Превоз на коли с платформа през 2021 година

Превоз на коли с платформа през 2021 година ще остане предпочитания начин, за внос на употребявани и нови автомобили в България. Превоз на коли с платформа и до всяко населено място вRead More...
0

Групажен транспорт Румъния

Групажен транспорт от и към Румъния с редовна групажна линия от София до Букурещ. Групажен транспорт Румъния Когато се нуждаете от регулярна или екстресна доставка на товари до Румъния, ние от kstrucks.bgRead More...
0

Превоз на коли през 2021 година

Превоз на коли през 2021 ще претърпи някои изменения като услуга, спрямо предходните. Какви са те? Промените не касаят директно самите превози, а пазара на автомобили у нас. Очаква се през лятотоRead More...

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.