превоз на коли

Превоз на коли с kstrucks.bg от Германия до България на конкурентни цени. Ако търсите изгодна цена за превоз на коли до България, вие сте на правилното място.

Кои сме ние? kstrucks.bg е платформа, която предлага изгодни цени за превоз на коли от Германия до България. Ние оперираме още в Белгия, Нидерландия и други страни по поръчка.

При нас може да поръчате превоз на коли до България от Западна Европа. Платформата kstrucks.bg предлага превоз на леки и товарни коли от Германия, Белгия, Нидерландия до всички населени места в България.

При запитване за цена е нужно да посочите:

  • начална и крайна точка за превоза на колата;
  • датите за поемане на поръчката и доставката;
превоз на коли

превоз на коли

Гарантираме коректност и добри цени. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Винаги коректност и изгодни цени за превоз на коли, бусове или камиони.

Цената за превоз на коли до България зависи от километрите от точката, от която ще бъде натоварена колата до точката за доставката и.

Превоз с платформа до България

Търсите изгодна цена за внос на коли с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия – можем да дадем добра цена за транспорта. Платформата kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите по нашите направления.

Цената зависи и от:

  • километри между началната и крайната точка;
  • цена на горивото в конкретния момент;

Свържете се с нас, за да получите цена и срокове за доставка, за вноса на вашата кола. Превозът се осъществява по предварителен график на фирмата. Възможни са и бързи поръчки.

 

 

 

 

 

 

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.