Коли от Холандия

Предлагаме превоз на коли от Холандия до България на разумна цена с платформа за транспорт на коли.

Автомобилите се превозват при максимална сигурност и се доставят до заявените от Вас адреси в България.

Защо да изберете коли от Холандия?

коли от Холандия

колите от Холандия

Колите от Холандия, както и тези от Германия са експлоатирани при по-добри пътни условия от тези в България (всички ежедневно се сблъскваме с дупките по нашите пътища), което предполага, че са с много по-добро състояние на ходовата част.

Известно е, че колите в Холандия се ремонтират с по-качествени (обикновено оригинални или с високо качество) резервни части, а у нас се правят често компромиси.

Това предполага, че покупката на колите от Холандия е предпоставка за по-високо качество на поръчания от Вас автомобил. Вижте повече за услугата ни за внос на коли до България.

Коли от Нидерландия

Всички знаем, че негласно производителите на автомобили доставят продукти с различно качество в източна и западна Европа. Това оправдава покупката на коли с по-високо качество от Нидерландия. Подобна покупка се превърна в избор за много водачи и у нас. Освен това, качествата на българските пътища са печално известни, за това ние често търсим покупка на коли от чужбина.

коли от Нидерландия

Изборът на коли от Нидерландия е сред най-честите от българските клиенти. У нас традиционно се внасят автомобили с добра сервизна история от страни, които са известни с добрата грижа за колите, каквато е Нидерландия.

Услугата ни за внос на коли от Нидерландия е насочена към Вас. Ние ще ви помогнем да получите добра цена.

Запитване за внос на кола от Холандия

Може би вече сте направили своя избор на кола, която да закупите от Холандия? А може би все още обмисляте от къде да купите своя автомобил и се интересувате от транспортните разходи до вашия град?

Направете запитване за цената на транспорта до вашия град при внос на кола от Холандия. Моля за най-подробна информация.

  Информация за товара, моля попълнете

  Ако имате катастрофирал автомобил, моля изпратете снимки на автомобила и опишете повредата. Важно е да знаем дали има течове на масло или гориво!

  Моля решете уравнението - времето за попълване на запитването е 10 минути:
  Решете уравнението 34 − 28 =

  Предстои Ви ремонт или разширяване на дома или офиса? Вижте предложенията за гаражни врати на нашите партньори от "Орион М".

  1235

  Честит трети март!

  Драги клиенти, колеги, партньори – желаем ви честит празник! От ръководството Наши партньори имат чудесно предложение, за фирми които от скоро са на пазара или считат, че е време за започнат илиRead More...
  144

  Честита баба Марта

  Здравейте приятели и честита баба Марта! Желаем ви да бъдете здрави (особено важно в това напрегнато време) и да имате успехи в работата си, което също си е важно в трудните временаRead More...
  1317

  Групажен транспорт от и до Германия

  Групажен транспорт от и до Германия през цялата година на разумни цени. Изберете регулярните превози до и от Германия с групажните ни линии.   Предлагаме регулярен групажен транспорт от Германия до България,Read More...
  72

  Превоз на коли с платформа през 2021 година

  Превоз на коли с платформа през 2021 година ще остане предпочитания начин, за внос на употребявани и нови автомобили в България. Превоз на коли с платформа и до всяко населено място вRead More...