Превоз на автомобили от Холандия с платформа. Ние извършваме двустранни превози от и към Холандия на разумни цени. Превоз на коли от Холандия и до Холандия с kstrucks.bg.

Превоз на автомобили от Нидерландия до България с платформа с kstrucks.bg. Извършваме регулярен транспорт в двете посоки - от Холандия и до Холандия. Резервирайте място в платформата за своя автомобил с ранно запитване.

Можем да осигурим добра цена и сигурен превоз, но за да направим оферта, за превоз на колата или колите, ние се нуждаем от информация.

Свържете се с нас, като ни изпратите следните данни:

  • начална и крайна точка (например транспорт от Франкфурт до Плевен);
  • брой коли (микробуси, резервни части), които трябва да се превозят;
  • кога трябва да отпътуват;
  • има ли краен срок, в който трябва да пристигнат;
  • габарити на превозните средства (има разлика между късата и дълга база на някои модели);
  • телефон за връзка;
  • електронна поща;

Разполагаме със собствени платформи за транспорт на автомобили, с които извършваме редовни превози от Западна Европа към България. Свържете се с нас, за да запазите място за своята кола.

Цена за превоз на автомобили от Нидерландия / Холандия

Цената за превоз на автомобили от Холандия до България зависи от разстоянието, нашата натовареност, броя автомобили които ще превозим за вас и от други фактори.

превоз на автомобили от Холандия

превоз на автомобили от Холандия

Превоз с платформи за автомобили до България от Холандия

Търсите изгодна цена за превоз на автомобили с платформа от Холандия до България? Ако отправната точка е Холандия / Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

Добри цени за транспорт

От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превоз на леки автомобили, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Вижте страница с цени, за да се запознаете с цената на услугата по най-често поръчваните направления.


Имате ли уеб сайт? Наши партньори предлагат поддръжка на сайт, развитие и оптимизация за търсещи машини (SEO).

45

Транспорт на коли между България и Германия

Предлагаме Транспорт на коли между България и Германия на цени които ще ви изненадат приятно. Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни. Транспорт на колиRead More...
0

Превоз на коли от България до Германия и обратно

Превоз на коли от България до Германия и обратно. Ние извършаваме редовни курсове по маршрута от България до Германия + Германия до България. Предлагаме превоз на коли от западна Европа до всятаRead More...
0

Транспорт на автомобили от Швейцария до България

Транспорт на автомобили от Швейцария до България с “КС Транспорт и Логистика”. Ние предлагаме редовни превози по релацията Швейцария-България и обратно. Можете да ни поверите транспорта на своя автомобил или автомобили иRead More...
43

Транспорт на автомобили от Германия до България

Транспорт на автомобили от Германия на конкурентни цени. Изберете качествена услуга, за транспорт на коли от Германия до Българяи на конкурентни цени. Транспорт на автомобили от Германия Предлагаме редовен транспорт на автомобилиRead More...