Превоз на автомобили от Холандия с платформа. Ние извършваме двустранни превози от и към Холандия на разумни цени. Превоз на коли от Холандия и до Холандия с kstrucks.bg.

Превоз на автомобили от Нидерландия до България с платформа с kstrucks.bg. Извършваме регулярен транспорт в двете посоки - от Холандия и до Холандия. Резервирайте място в платформата за своя автомобил с ранно запитване.

Можем да осигурим добра цена и сигурен превоз, но за да направим оферта, за превоз на колата или колите, ние се нуждаем от информация.

Свържете се с нас, като ни изпратите следните данни:

  • начална и крайна точка (например транспорт от Франкфурт до Плевен);
  • брой коли (микробуси, резервни части), които трябва да се превозят;
  • кога трябва да отпътуват;
  • има ли краен срок, в който трябва да пристигнат;
  • габарити на превозните средства (има разлика между късата и дълга база на някои модели);
  • телефон за връзка;
  • електронна поща;

Разполагаме със собствени платформи за транспорт на автомобили, с които извършваме редовни превози от Западна Европа към България. Свържете се с нас, за да запазите място за своята кола.

Цена за превоз на автомобили от Нидерландия / Холандия

Цената за превоз на автомобили от Холандия до България зависи от разстоянието, нашата натовареност, броя автомобили които ще превозим за вас и от други фактори.

превоз на автомобили от Холандия

превоз на автомобили от Холандия

Превоз с платформи за автомобили до България от Холандия

Търсите изгодна цена за превоз на автомобили с платформа от Холандия до България? Ако отправната точка е Холандия / Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

Добри цени за транспорт

От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превоз на леки автомобили, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Вижте страница с цени, за да се запознаете с цената на услугата по най-често поръчваните направления.


Имате ли уеб сайт? Наши партньори предлагат поддръжка на сайт, развитие и оптимизация за търсещи машини (SEO).

1235

Честит трети март!

Драги клиенти, колеги, партньори – желаем ви честит празник! От ръководството Наши партньори имат чудесно предложение, за фирми които от скоро са на пазара или считат, че е време за започнат илиRead More...
144

Честита баба Марта

Здравейте приятели и честита баба Марта! Желаем ви да бъдете здрави (особено важно в това напрегнато време) и да имате успехи в работата си, което също си е важно в трудните временаRead More...
1317

Групажен транспорт от и до Германия

Групажен транспорт от и до Германия през цялата година на разумни цени. Изберете регулярните превози до и от Германия с групажните ни линии.   Предлагаме регулярен групажен транспорт от Германия до България,Read More...
72

Превоз на коли с платформа през 2021 година

Превоз на коли с платформа през 2021 година ще остане предпочитания начин, за внос на употребявани и нови автомобили в България. Превоз на коли с платформа и до всяко населено място вRead More...