Превоз на автомобили от Германия до България с kstrucks.bg. Ние извършваме превоз на коли от Германия до всяка точка на България. Предлагаме добри цени и срокове.

Търсите превоз на автомобили от Германия на разумна цена? Можем да осигурим добра цена и сигурен превоз, но за да направим оферта, за превоз на колата или колите, ние се нуждаем от информация.

Свържете се с нас, като ни изпратите следните данни:

 • начална и крайна точка (например транспорт от Франкфурт до Плевен);
 • брой коли (микробуси, резервни части), които трябва да се превозят;
 • кога трябва да отпътуват;
 • има ли краен срок, в който трябва да пристигнат;
 • габарити на превозните средства (има разлика между късата и дълга база на някои модели);
 • телефон за връзка;
 • електронна поща;
превоз на автомобили от Германия

превоз на автомобили от Германия

За услугата превоз на автомобили от Германия

Предлагаме превоз на автомобили от Германия до България, като оперираме на цялата площ на Федералната република. Разбира се можем да предложим превоз на добри цени, при определени условия. Едно от тях е, да имаме курс в желаното от вас време и направление.

Можем да организираме превоз съобразно вашите нужди и за нас ще бъде удоволствие да работим заедно. Ако в конкретния момент не разполагаме със собствен транспорт до тази точка? Тогава извършваме превоза на автомобили с наши партньори.

По същество тази наша услуга, е част от услугата превоз на автомобили, която предлагаме за Германия, Белгия, Нидерландия.

Превоз на автомобили с kstrucks.bg

Разполагаме със собствени платформи за транспорт на автомобили, с които извършваме редовни превози от Западна Европа към България. Свържете се с нас, за да запазите място за своята кола.

От какво зависи цената за транспорт на автомобилите?

 • километри между началната и крайната точка;
 • цена на горивото в конкретния момент;

Превозът на автомобилите извършва по график на фирмата. Възможни са и бързи поръчки. Вижте повече в нашата страница за често задавани въпроси.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Доставка на коли от Германия

Доставка на коли от Германия с автовоз, е услуга на kstrucks.bg, за транспорт на автомобили.

Предлагаме да доставим вашият автомобил или автомобили, от адрес в Германия до адрес в България. При нас можете да направите заявка, а от своя страна ние ще се погрижим за логистиката.

Какви са стъпките, за доставка на кола от Германия?

За да получите оферта са ни нужни подробности. Има значение размера и теглото на автомобила, а ако не ги знаете, трябва да ни информирате за марка, модел, година на производство, модификация (например дълга база или SUV).

 • Начална и крайна точка;
 • Марка, модел и модификация на автомобила или неговата Дължина, Ширина, Тегло на колата за доставка;
 • Ако има някакви срокове (например доставката трябва да се извърши на определена дата или да се вземе от адреса в Германия в определен ден);

След като обработим вашата заявка за доставка на кола от Германия, ние ви даваме цена и срокове, в които можем да я извършим.

Доставка на коли от Германия

Доставка на коли от Германия

Ние ще опитаме да извършим доставка на вашата кола от Германия до България възможно най-бързо.

Транспорт на автомобили от Германия

Транспорт на автомобили от Германия до България на конкурентни цени с kstrucks.bg.

С нас може да организирате безпроблемно транспорт на автомобили от Германия. Работим с физически и юридически лица, при изгодни цени и отстъпки за редовни клиенти.

Транспорт на автомобили от Германия

Транспорт на автомобили от Германия

Ние от kstrucks.bg предлагаме транспортиране на автомобили от Германия до всяка точка в България. Споделете с нас направлението за транспортната услуга, а ние ще се опитаме да ви дадем най-добри цени.

Транспорт на коли от Германия

Услугата ни транспорт на коли от Германия, е създадена с цел предоставяне на качествена и удобна за клиентите услуга.

Ние организираме транспорт от всяка точка в Германия, до всяка точка в България. Стремим се да дадем най-добра цена, за транспорт на коли от Германия до България.

транспорт на коли от Германия

транспорт на коли от Германия

Изберете нас, за ваш доставчик на транспортни услуги до България.

45

Транспорт на коли между България и Германия

Предлагаме Транспорт на коли между България и Германия на цени които ще ви изненадат приятно. Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни. Транспорт на колиRead More...
0

Превоз на коли от България до Германия и обратно

Превоз на коли от България до Германия и обратно. Ние извършаваме редовни курсове по маршрута от България до Германия + Германия до България. Предлагаме превоз на коли от западна Европа до всятаRead More...
0

Транспорт на автомобили от Швейцария до България

Транспорт на автомобили от Швейцария до България с “КС Транспорт и Логистика”. Ние предлагаме редовни превози по релацията Швейцария-България и обратно. Можете да ни поверите транспорта на своя автомобил или автомобили иRead More...
43

Транспорт на автомобили от Германия до България

Транспорт на автомобили от Германия на конкурентни цени. Изберете качествена услуга, за транспорт на коли от Германия до Българяи на конкурентни цени. Транспорт на автомобили от Германия Предлагаме редовен транспорт на автомобилиRead More...
0

Транспорт на автомобили от Италия до България

Автомобили от Италия на добри цени със сигурен транспорт. Извършваме транспорт и в двете посоки от Италия до България и обратно на добри цени. Извършваме транспорт на автомобили – леки и лекотоварарниRead More...
0

Коли от Белгия до България

Коли от Белгия до България на конкеретни цени. Ние извършваме редовен транспорт на с платформи за коли от Западна Европа до Бълария. Търсите изгодни цени за транспорт на коли от Белгия доRead More...
0

Коли от Франция до България

Коли от Франция до България на разумни цени от “КС Транспорт и Логистика”. Ние извършваме превоз на автомобили от Франция до България. Коли от Франция до всяко населено място в България ИзбрахтеRead More...
0

Коли от Австрия до България

Превоз на коли от Австрия до България с бърза доставка и на разумни цени. Независимо дали купувате кола от Австрия или искате да върнете в България повредената кола от Австрия – ниеRead More...

Партньори на kstrucks.bg

изработка на сайт

изработка на сайт

Наш партньор, за развитие на този сайт е фирма "Рок и Джаз", която предлага услуги за изработка на сайт от А до Я. Фирмата предлага пълно обслужване, включително изработка на лого, изработка на сайт, поддръжка и оптимизация за търсачки.

Вие открихте този сайт в google благодарение на фирма "Рок и Джаз".