Превоз на автомобили от Германия до България с kstrucks.bg. Ние извършваме превоз на коли от Германия до всяка точка на България. Предлагаме добри цени и срокове.

Търсите превоз на автомобили от Германия на разумна цена? Можем да осигурим добра цена и сигурен превоз, но за да направим оферта, за превоз на колата или колите, ние се нуждаем от информация.

Свържете се с нас, като ни изпратите следните данни:

 • начална и крайна точка (например транспорт от Франкфурт до Плевен);
 • брой коли (микробуси, резервни части), които трябва да се превозят;
 • кога трябва да отпътуват;
 • има ли краен срок, в който трябва да пристигнат;
 • габарити на превозните средства (има разлика между късата и дълга база на някои модели);
 • телефон за връзка;
 • електронна поща;
превоз на автомобили от Германия

превоз на автомобили от Германия

За услугата превоз на автомобили от Германия

Предлагаме превоз на автомобили от Германия до България, като оперираме на цялата площ на Федералната република. Разбира се можем да предложим превоз на добри цени, при определени условия. Едно от тях е, да имаме курс в желаното от вас време и направление.

Можем да организираме превоз съобразно вашите нужди и за нас ще бъде удоволствие да работим заедно. Ако в конкретния момент не разполагаме със собствен транспорт до тази точка? Тогава извършваме превоза на автомобили с наши партньори.

По същество тази наша услуга, е част от услугата превоз на автомобили, която предлагаме за Германия, Белгия, Нидерландия.

Превоз на автомобили с kstrucks.bg

Разполагаме със собствени платформи за транспорт на автомобили, с които извършваме редовни превози от Западна Европа към България. Свържете се с нас, за да запазите място за своята кола.

От какво зависи цената за транспорт на автомобилите?

 • километри между началната и крайната точка;
 • цена на горивото в конкретния момент;

Превозът на автомобилите извършва по график на фирмата. Възможни са и бързи поръчки. Вижте повече в нашата страница за често задавани въпроси.

[contact-form-7 404 "Не е намерен"]

Доставка на коли от Германия

Доставка на коли от Германия с автовоз, е услуга на kstrucks.bg, за транспорт на автомобили.

Предлагаме да доставим вашият автомобил или автомобили, от адрес в Германия до адрес в България. При нас можете да направите заявка, а от своя страна ние ще се погрижим за логистиката.

Какви са стъпките, за доставка на кола от Германия?

За да получите оферта са ни нужни подробности. Има значение размера и теглото на автомобила, а ако не ги знаете, трябва да ни информирате за марка, модел, година на производство, модификация (например дълга база или SUV).

 • Начална и крайна точка;
 • Марка, модел и модификация на автомобила или неговата Дължина, Ширина, Тегло на колата за доставка;
 • Ако има някакви срокове (например доставката трябва да се извърши на определена дата или да се вземе от адреса в Германия в определен ден);

След като обработим вашата заявка за доставка на кола от Германия, ние ви даваме цена и срокове, в които можем да я извършим.

Доставка на коли от Германия

Доставка на коли от Германия

Ние ще опитаме да извършим доставка на вашата кола от Германия до България възможно най-бързо.

Транспорт на автомобили от Германия

Транспорт на автомобили от Германия до България на конкурентни цени с kstrucks.bg.

С нас може да организирате безпроблемно транспорт на автомобили от Германия. Работим с физически и юридически лица, при изгодни цени и отстъпки за редовни клиенти.

Транспорт на автомобили от Германия

Транспорт на автомобили от Германия

Ние от kstrucks.bg предлагаме транспортиране на автомобили от Германия до всяка точка в България. Споделете с нас направлението за транспортната услуга, а ние ще се опитаме да ви дадем най-добри цени.

Транспорт на коли от Германия

Услугата ни транспорт на коли от Германия, е създадена с цел предоставяне на качествена и удобна за клиентите услуга.

Ние организираме транспорт от всяка точка в Германия, до всяка точка в България. Стремим се да дадем най-добра цена, за транспорт на коли от Германия до България.

транспорт на коли от Германия

транспорт на коли от Германия

Изберете нас, за ваш доставчик на транспортни услуги до България.

1235

Честит трети март!

Драги клиенти, колеги, партньори – желаем ви честит празник! От ръководството Наши партньори имат чудесно предложение, за фирми които от скоро са на пазара или считат, че е време за започнат илиRead More...
144

Честита баба Марта

Здравейте приятели и честита баба Марта! Желаем ви да бъдете здрави (особено важно в това напрегнато време) и да имате успехи в работата си, което също си е важно в трудните временаRead More...
1317

Групажен транспорт от и до Германия

Групажен транспорт от и до Германия през цялата година на разумни цени. Изберете регулярните превози до и от Германия с групажните ни линии.   Предлагаме регулярен групажен транспорт от Германия до България,Read More...
72

Превоз на коли с платформа през 2021 година

Превоз на коли с платформа през 2021 година ще остане предпочитания начин, за внос на употребявани и нови автомобили в България. Превоз на коли с платформа и до всяко населено място вRead More...
90

Групажен транспорт Румъния

Групажен транспорт от и към Румъния с редовна групажна линия от София до Букурещ. Групажен транспорт Румъния Когато се нуждаете от регулярна или екстресна доставка на товари до Румъния, ние от kstrucks.bgRead More...
602

Превоз на коли през 2021 година

Превоз на коли през 2021 ще претърпи някои изменения като услуга, спрямо предходните. Какви са те? Промените не касаят директно самите превози, а пазара на автомобили у нас. Очаква се през лятотоRead More...
161

Групажен транспорт през 2021 година

Групажен транспорт в България и ЕС – ние предлагаме транспорт по много релации в различни дни. На вниманието на колегите: Групажните превози са с различна от обичайната честота, заради пътните блокади иRead More...
160

Групажен транспорт

Групажен транспорт в България, ЕС, Швейцария и Великобритания (Англия). Предлагаме разумни цени и сигурни доставки в уговорения срок. Имаме групажни линии до градове в Германия и Нидерландия, като се извършват курсове иRead More...

Партньори на kstrucks.bg

изработка на сайт

изработка на сайт

Наш партньор, за развитие на този сайт е фирма "Рок и Джаз", която предлага услуги за изработка на сайт от А до Я. Фирмата предлага пълно обслужване, включително изработка на лого, изработка на сайт, поддръжка и оптимизация за търсачки.

Вие открихте този сайт в google благодарение на фирма "Рок и Джаз".