групажен транспорт от Румъния

Групажен транспорт от и към Румъния. Имате бизнес в Румъния? Нашата услуга е точно за вас!

Доверете се на професионалистите, за транспорт на вашите товари (безопасни) до България от Румъния. Конкурентни цени и удобни срокове.

Ние в kstrucks.bg имаме удоволствието да представим нашите услуги, за грепажен транспорт на товари от Румъния до България. Разполагаме с редовни линии, които да поемат различни по обем и вид на стоките.

Извършваме безопасни групажни товари до всяка точка в България!

Групажен транспорт от и към Румъния

Когато се нуждаете от регулярна или екстресна доставка на товари до Румъния, ние от kstrucks.bg сме на ваше разположение.

Разполагаме с групажна линия до основните градове и промишлените зони в Румъния, а от там към Западна Европа. Вижте повече за нашата услуга Групажен транспорт от и към Румъния по-долу.

За услугата Групажен транспорт от kstrucks.bg

Групажен транспорт от kstrucks.bg - транспорт между България и Германия. Предлагаме групажени транспорти по регулярни курсове и по заявка, за избрано направление. За подробности се свържете с нас.

Предлагаме богата палитра от транспортни услуги, като транспорт на автомобили до България. Най-новата ни услуга е групажен транспорт.

Групажен транспорт - общо за услугата

Извършваме групажни превози между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:

 • Групажен транспорт към Германия / Групажен транспорт от Германия
 • Групажен транспорт към Нидерландия/ Групажен транспорт от Нидерландия
 • Групажен транспорт към Румъния/ Групажен транспорт от Румъния
 • Групажен транспорт към Гърция/ Групажен транспорт от Гърция
 • Групажен транспорт към Турция / Групажен транспорт от Турция
 • Групажен транспорт към Грузия/ Групажен транспорт от Грузия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за Групажен транспорт от и към Румъния и останалите ни услуги.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.

Предлагаме групажи единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

Ттранспортната услуга (групажен транспорт от и към Румъния) е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.

Услуга на фокус: Превоз на коли с kstrucks.bg

Извършваме превози на автомобили между България и страни от Западна Европа. Основно оперираме от и към Германия, Белгия, Нидерландия и Италия.

Стараем се да предоставим най-добрите цени за превоз на коли към съответния момент с моментната цена на горивата. Предлагаме транспортирането на вашия автомобил, бус и камион.

Предлагаме извършване на сложен транспорт (групажен транспорт) - няколко автомобила, микробуса, камиона, кабини, части и други. Транспортираме на конкурентни цени нови и употребявани автомобили.

Работим с юридически и физически лица. За обеми предлагаме конкурентни цени.

За да получите оферта, моля попълнете възможно най-много подробности за вашето запитване в нашата форма за контакти.

  45

  Транспорт на коли между България и Германия

  Предлагаме Транспорт на коли между България и Германия на цени които ще ви изненадат приятно. Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни. Транспорт на колиRead More...
  0

  Превоз на коли от България до Германия и обратно

  Превоз на коли от България до Германия и обратно. Ние извършаваме редовни курсове по маршрута от България до Германия + Германия до България. Предлагаме превоз на коли от западна Европа до всятаRead More...
  0

  Транспорт на автомобили от Швейцария до България

  Транспорт на автомобили от Швейцария до България с “КС Транспорт и Логистика”. Ние предлагаме редовни превози по релацията Швейцария-България и обратно. Можете да ни поверите транспорта на своя автомобил или автомобили иRead More...
  43

  Транспорт на автомобили от Германия до България

  Транспорт на автомобили от Германия на конкурентни цени. Изберете качествена услуга, за транспорт на коли от Германия до Българяи на конкурентни цени. Транспорт на автомобили от Германия Предлагаме редовен транспорт на автомобилиRead More...

  Партньори

  Наши партньори осигуряват монтаж на гаражни врати на разумни цени. Ще получите специални цени, ако сте клиент на kstrucks.bg.