групажен транспорт от Румъния

Групажен транспорт от и към Румъния. Имате бизнес в Румъния? Нашата услуга е точно за вас!

Доверете се на професионалистите, за транспорт на вашите товари (безопасни) до България от Румъния. Конкурентни цени и удобни срокове.

Ние в kstrucks.bg имаме удоволствието да представим нашите услуги, за грепажен транспорт на товари от Румъния до България. Разполагаме с редовни линии, които да поемат различни по обем и вид на стоките.

Извършваме безопасни групажни товари до всяка точка в България!

Групажен транспорт от и към Румъния

Когато се нуждаете от регулярна или екстресна доставка на товари до Румъния, ние от kstrucks.bg сме на ваше разположение.

Разполагаме с групажна линия до основните градове и промишлените зони в Румъния, а от там към Западна Европа. Вижте повече за нашата услуга Групажен транспорт от и към Румъния по-долу.

За услугата Групажен транспорт от kstrucks.bg

Групажен транспорт от kstrucks.bg - транспорт между България и Германия. Предлагаме групажени транспорти по регулярни курсове и по заявка, за избрано направление. За подробности се свържете с нас.

Предлагаме богата палитра от транспортни услуги, като транспорт на автомобили до България. Най-новата ни услуга е групажен транспорт.

Групажен транспорт - общо за услугата

Извършваме групажни превози между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:

 • Групажен транспорт към Германия / Групажен транспорт от Германия
 • Групажен транспорт към Нидерландия/ Групажен транспорт от Нидерландия
 • Групажен транспорт към Румъния/ Групажен транспорт от Румъния
 • Групажен транспорт към Гърция/ Групажен транспорт от Гърция
 • Групажен транспорт към Турция / Групажен транспорт от Турция
 • Групажен транспорт към Грузия/ Групажен транспорт от Грузия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за Групажен транспорт от и към Румъния и останалите ни услуги.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.

Предлагаме групажи единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

Ттранспортната услуга (групажен транспорт от и към Румъния) е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.

Услуга на фокус: Превоз на коли с kstrucks.bg

Извършваме превози на автомобили между България и страни от Западна Европа. Основно оперираме от и към Германия, Белгия, Нидерландия и Италия.

Стараем се да предоставим най-добрите цени за превоз на коли към съответния момент с моментната цена на горивата. Предлагаме транспортирането на вашия автомобил, бус и камион.

Предлагаме извършване на сложен транспорт (групажен транспорт) - няколко автомобила, микробуса, камиона, кабини, части и други. Транспортираме на конкурентни цени нови и употребявани автомобили.

Работим с юридически и физически лица. За обеми предлагаме конкурентни цени.

За да получите оферта, моля попълнете възможно най-много подробности за вашето запитване в нашата форма за контакти.

  1235

  Честит трети март!

  Драги клиенти, колеги, партньори – желаем ви честит празник! От ръководството Наши партньори имат чудесно предложение, за фирми които от скоро са на пазара или считат, че е време за започнат илиRead More...
  144

  Честита баба Марта

  Здравейте приятели и честита баба Марта! Желаем ви да бъдете здрави (особено важно в това напрегнато време) и да имате успехи в работата си, което също си е важно в трудните временаRead More...
  1317

  Групажен транспорт от и до Германия

  Групажен транспорт от и до Германия през цялата година на разумни цени. Изберете регулярните превози до и от Германия с групажните ни линии.   Предлагаме регулярен групажен транспорт от Германия до България,Read More...
  72

  Превоз на коли с платформа през 2021 година

  Превоз на коли с платформа през 2021 година ще остане предпочитания начин, за внос на употребявани и нови автомобили в България. Превоз на коли с платформа и до всяко населено място вRead More...

  Партньори

  Наши партньори осигуряват монтаж на гаражни врати на разумни цени. Ще получите специални цени, ако сте клиент на kstrucks.bg.