групажен транспорт

Внимание

Групажните превози са с различна от обичайната честота, заради пътните блокади и периодичното обявяване на карантина  (локдаун) в страните заради пандемията от Covid 19. Свържете се с нашите консултанти, за подробности.

Групажен транспорт от kstrucks.bg

Групажен транспорт от kstrucks.bg - транспорт между България и Германия. Извършваме групажени транспорти по заявка и като част от регулярния курсове.

Предлагаме богата палитра от транспортни услуги, като транспорт на автомобили до България. Най-новата ни услуга е групажни превози.

Извършваме групажни превози между България и страни от Западна Европа. Предлагаме групажи по основните транспортни направления, като:

Групажен транспорт от Германия Групажен транспорт към Германия
Групажен транспорт към Нидерландия Групажен транспорт от Нидерландия
Групажен транспорт към Белгия Групажен транспорт от Белгия

Транспортните услуги, които предлагаме са с нормални цени, за групажи по всички изброени направления.

* Предлагаме транспортни услуги самостоятелно и чрез наши партньори.

Предлагаме групажи единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

Транспортната услуга е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.

Ако имате нужда от транспорт на безопасен товар, то kstrucks.bg е на ваше разположение. Предлагаме регулярни групажни транспортни услуги от Германия до България, както и по други европейски направления. Оперираме с камиони, с които извършваме транспорт на групажен принцип от Холандия (Нидерландия), Испания, Белгия. Всички товари се доставят до желаната от Вас точка в България.

групажен транспорт

Ние в kstrucks.bg сме българска платформа специализирана във внос на товарни, леки автомобили и строителна техника втора ръка от Западна Европа. От скоро предлагаме и групажни превози - транспорт на безопасни товари. Вижте повече за превоз на коли.

Групажен транспорт предлагаме от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия). Извършваме внос на автомобили от ФРГ, Нидерландия, Белгия и Италия до България.

Транспорт на автомобили

Транспорт на автомобили до всяко населено място в България от Западна Европа с kstrucks.bg.

Разполагаме със собствена платформа и извършваме редовни курсове към България от Германия, Белгия и Нидерландия. Вижте повече за нашата услуга за транспорт на автомобили в специалната ни страница и в нашия блог.

транспорт на автомобили

транспорт на автомобили

Предлагаме превоз на леки и товарни автомобили от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия) до всички населени места в България.

От нас може да очаквате коректност и изгодни цени за превоз на леки автомобили, пътнически и товарни микробуси и камиони. Вие избирате, а ние организираме внос за Вас.

Вижте страница с цени, за да се запознаете с цената на услугата по най-често поръчваните направления.

Търсите изгодна цена за превоз на автомобили с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион.Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.


Прие необходимост от специализирано почистване, ние се обръщаме към фирма "Про Клийн Сървисис"