Адрес за кореспонденция:
гр. София, ул. Бели Искър №4

Контакти:
Телефон: +359897337639
Телефон: +359888726208

Е. поща: info@kstrucks.bg

При невъзможност да се свържете с нас по телефона, моля попълнете контактната форма по-долу.

Ще се свържем с Вас при първа възможност.

Вкараха ми кола от Германия и от Холандия. Доволен съм от цената и сроковете на доставка. Беше както обещаха.Петко СпасовМонтана,
Използвах вече няколко пъти услугите на фирмата. Хората са сериозни и направиха това, което ми обещаха.  Позволявам да сложат мнението ми в сайта.Георги СтефановСофия,
През 2017 и 2018 година използвах услугите на платформата kstrucks.bg, за внос на няколко броя служебни автомобили. Ще работим с тях и в бъдеще.Силвия ГеоргиеваВарна,
Редовно организираме внос на тежкотоварни автомобили. Коректни са, препоръчвам ги.Серафим ИвановДобрич,
Три пъти съм използвал услугите на платформата kstrucks.bg, за внос на автомобили през годините и съм изключително доволен. Винаги намират бързо това, което съм поръчал и то бързо.Георги Панайотовгр. Варна,

Разкажете ни подробно от каква услуга се нуждаете?

Попълнете контактната форма, като опитате да разкажете за това, което търсите възможно най-подробно. Ние ще се свържем с Вас възможно най-скоро.

  Информация за товара, моля попълнете

  Ако имате катастрофирал автомобил, моля изпратете снимки на автомобила и опишете повредата. Важно е да знаем дали има течове на масло или гориво!

  Моля решете уравнението - времето за попълване на запитването е 10 минути:
  Решете уравнението 69 − 61 =

  Важно

  Моля отговорете на възможно най-много въпроси, за да получите коректна цена и ангажимент от наша страна. Изпратете ни точното местоположение на адресите , за товарене и доставка (за проверка с google street). Така ще преценим дали големите камиони могат да достигнат желаното място.

  За услугата превоз на коли с платформа

  Извършваме разнообразни услуги, за превоз на коли от страни в ЕС към България и обратно. Оперираме в голяма част от страните в Европейския съюз и предлагаме превоз на автомобили от и към Германия, Австрия, Италия, Франция, Испания, Португалия, Дания, Нидерландия (Холандия), Белгия, Швеция, Полша, Литва, Латвия, Естония, както и към Швейцария.

  Предлагаме превоз на коли с платформа на добри цени за корпоративни клиенти и частни лица.

  Специални цени за корпоративни клиенти!

  Ще разкажем малко повече, за нашата услуга превоз на коли с платформа, която по същество е превоз на автомобили, пикапи и микоробуси с платформа (автовоз).

  Извършваме регулярен внос на автомобили с платформа. Предлагаме транспорт на коли с платформа за автомобили (леки автомобили и микробуси) на клиенти.

  превоз на коли с платформа

  превоз на коли с платформа

  При превоз на коли с платформа е нужно да знаете следното - транспортът се осъществява по график на фирмата, след запълване на свободните места.