Групажен транспорт от Германия с kstrucks.bg - решение за вашия бизнес.

Ние извършваме регулярен транспорт от Федерална Република Германия до България - гарантирано качество от kstrucks.bg. Защо ние? Защото предлагаме добри цени, за превоз с групажната ни линия, която оперира до всички градове в България.

Ако имате нужда от транспорт на безопасен товар, то kstrucks.bg е на ваше разположение. Предлагаме регулярен групажен транспорт от Германия до България, както и по други европейски направления. Оперираме с камиони, с които извършваме транспорт на групажен принцип от Холандия (Нидерландия), Испания, Белгия. Всички товари се доставят до желаната от Вас точка в България.

Предлагаме богат набор от транспортни услуги за групажен транспорт от (ФРГ) Германия. Ние оперираме от Германия до България с регулярни курсове.

Групажен транспорт от Германия до България с kstrucks.bg

Предлагаме групажи единствено за безопасни товари. Към момента не извършваме транспорт на опасни и хладилни товари.

групажен транспорт

групажен транспорт

Транспортната услуга (групаж на стоки -  транспорт от и към ФР Германия) е със солови автомобили, които превозват от 3 до 7 тона полезен товар. Изберете качествената транспортна услуга, за групажни превози и транспортиране на леки и товарни автомобили към България.

Предлагаме и много други качествени услуги, за транспорт.

Транспорт на автомобили от Федералната република до България

Търсите изгодна цена за транспорт на автомобилът си с платформа до България? Ако отправната точка е Германия, Белгия или Нидерландия, то сте на правилното място. kstrucks.bg осигурява конкурентни цени за транспорт на автомобилите.

При нас може да поръчате избран от Вас автомобил или камион. Ние ще посетим продавача, ще направим снимки на избрания автомобил, а след потвърждение от ваша страна ще извършим покупката.

За нас

Ние в kstrucks.bg сме българска платформа специализирана във внос на товарни, леки автомобили и строителна техника втора ръка от Западна Европа. От скоро предлагаме и групажни превози - транспорт на безопасни товари. Вижте повече за превоз на коли.

Групажен транспорт предлагаме от Германия, Белгия и Нидерландия (Холандия). Извършваме внос на автомобили от ФРГ, Нидерландия, Белгия и Италия до България.

Извършваме собствен внос и покупка на автомобили и камиони по поръчка, за наши клиенти.


Нуждаете се от гаражни врати в София? Посетете сайтът на нашите партньори от "Орион М".

45

Транспорт на коли между България и Германия

Предлагаме Транспорт на коли между България и Германия на цени които ще ви изненадат приятно. Транспорт на коли до Германия на цени, които са приятна изненада за клиентите ни. Транспорт на колиRead More...
0

Превоз на коли от България до Германия и обратно

Превоз на коли от България до Германия и обратно. Ние извършаваме редовни курсове по маршрута от България до Германия + Германия до България. Предлагаме превоз на коли от западна Европа до всятаRead More...
0

Транспорт на автомобили от Швейцария до България

Транспорт на автомобили от Швейцария до България с “КС Транспорт и Логистика”. Ние предлагаме редовни превози по релацията Швейцария-България и обратно. Можете да ни поверите транспорта на своя автомобил или автомобили иRead More...
43

Транспорт на автомобили от Германия до България

Транспорт на автомобили от Германия на конкурентни цени. Изберете качествена услуга, за транспорт на коли от Германия до Българяи на конкурентни цени. Транспорт на автомобили от Германия Предлагаме редовен транспорт на автомобилиRead More...